Articles by Kumanovski Muabeti

Нема што да се коментира, од просту причину што  су овија двоица момци, приказна за себе. Едноставно кажано, свашта пизда роди. И док трае увод у песму која е сама по себе закана и опомена …

Еротика (по потекло грчки збор ἔρως, ерос  или желба) е поим што означува било која уметничка работа што се занимава со еротски стимулирачка тенденција или сексуално возбудување. Сите форми на уметноста може да отсликуваат еротска содржина, вклучувајќи …

Канада е голема земља по пространсво. Од тој, една половина е под лед а половина од туј другу половину е над воду.  После глобално загревање, лед ќе га снема, вода ќе нарасне, ама на крај, …

Мужи, кој пар на цицке е ваш фаворит? Adriana Lima   Alessandra Ambrosio Anna Kournikova Anne Hathaway Audrina Patridge Bar Refaeli Beyonce Knowles Blake Lively Brooklyn Decker Candice Swanepoel Chrissy Teigen Christine Marie-Lemaster Cintia Dicker …

Некои парови во оралниот секс наоѓаат огромно и страствено задоволство, а оние кои се склони кон експериментирање, тежнеат кон тоа да пронајдат и некои други начини кои би им помогнале повеќе да уживаат во таа …

Сеќате ли се на српску групу Моделс, што на времето полуголи на спотови поесва ПАРЕ, ПАРЕ, ПАРЕ… ВОЛИМ САМО ПАРЕ… Еве ги поново сас нов сингл, троа поразлични су, ама и даље бирани сас тела …

На градскиот плоштад во Куманово и на неколку кумановски улици денес беше забележан жител на Куманово како во афектна состојба се движи слободно низ градот, наоружан со ладно оружје – нож. Неколку граѓани на Куманово …

1 2 3 130