Articles by Kumanovski Muabeti

Денеска со почеток во 21 часот, Франција и Литванија ќе се борат за престижниот медал на евро-шампионатот Евробаскет 2013.  Од 17 часот и 30 минути играат Хрватска – Шпанија во борба за трето место, додека …

 Денес во 22 часот и 44 минути ќе пристигне есента. За жителите на јужната земјина полутопка денес пак почнува пролетта.  Есента ќе трае 90 дена и ќе заврши на 21 декември во 18 часот и …

- Дали би спала с’с мене за 1.000 долара? – Па, знаеш, к’т ќе размислу малце – може. – А за 5 долара? – Мрш бе тамо! За што ме сматраш? Ја курва ли сам? …

Шетав Трпе и татко му по град и Трпе цело време прашуваја нешто. – Тато што е оној онамо? – Тој е црква сине. Тамо се иде за празници, за свадбе, крштевке… – А оној …

Поткрепувајќи се на полициски извори, интернет порталите почнаа да ја пренесуваат веста дека на барање на Судот,  меѓународната потерница по Зоран Божиновски е сепак распишана. Според порталите, меѓународна потерница за тројцата осомничени во случајот „Шпион“ …

1 101 102 103 104 105 132